Outdoor workouts

Bedrijfsbootcamp

Boot camp

Tijdens een bootcamples werk je aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool. Fitness- en cardio-oefeningen (intervaltraining) wisselen elkaar af.

Bekijk workout

Boksen voor bedrijven

Bok sen

Door de combinatie van boksen en bootcampen is de Boksen extra afwisselend en uitdagend. Met Workout 2 Day haal jij de bokser, krachtpatser en adrenaline junkie in jezelf naar boven.

Bekijk workout

Yoga voor bedrijven

Yo ga

Bij yoga werk je aan de verbinding tussen fysiek en geest. Het is een goede combinatie van beweging en ontspanning en de perfecte manier om volledig in balans te komen. Mooie ingrediënten voor een productieve werkdag.

Bekijk workout

Bedrijfssport Hardlooptraining

Run ning

Running bestaat uit spierversterkende oefeningen, technische looptraining en interval training. Tijdens deze lessen, voor alle niveaus van hardlopen, krijg je les van een ervaren hardlooptrainer.

Bekijk workout

Even geen zakelijke transacties, maar samen sporten! Elkaar motiveren en helpen de grenzen op te zoeken. Gewoon erg leuk. Betere Concentratie. Verhoging Productiviteit. Reductie van Stress. Teambuilding. Verlaging ziekteverzuim.