Teambuilding Rotterdam en omgeving

Zoek je een goed adres voor teambuilding voor bedrijven in Rotterdam en omstreken? Dan moet je bij Workout 2 Day zijn. Voor teambuilding in Rotterdam en omgeving ben je bij ons op de goede plek. We bestaan uit een vast team van enthousiaste trainers. We hebben inmiddels jaren ervaring met het geven van verschillende trainingen aan bedrijven. Wij zijn de fitness club voor bedrijven in Rotterdam en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor onder meer bootcamp, hardlopen en yoga. De focus ligt op mind en body. Heel wat bedrijven en organisaties maken inmiddels gebruik van onze mogelijkheden tot teambuilding. Zowel non-profit als de overheid en diverse bedrijven hebben ons intussen gevonden. Heb jij ook interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Zowel grote als kleine bedrijven welkom voor teambuilding voor bedrijven Rotterdam

Wij geven de teambuilding in Rotterdam en omstreken aan zowel kleine als grote bedrijven. Het aantal personen maakt voor ons niet uit. Iedereen is welkom. Er is geen bepaald niveau vereist. De teambuilding wordt door ons precies zo gegeven dat er voor iedereen een uitdaging is. Differentiëren vinden we daarom heel vanzelfsprekend. We geven de programma’s zowel binnen als buiten de locaties van onze opdrachtgevers. Heb je interesse, maar zijn er nog vragen? Stel ze gerust. 

Plezier staat voorop bij teambuilding Rotterdam

Tijdens de teambuilding in Rotterdam gaan jullie lekker met elkaar aan de slag. Bij Workout 2 Day gaat het even niet om lastige klanten en stressvolle deadlines. We maken plezier in de binnen- en buitenlucht. We bewegen en werken aan onze conditie. Het doel is om effectief te trainen. De persoonlijke doelen van de werknemers zijn hierbij leidend. Soms vragen mensen zich af of dit soort teambuilding wel bij hen past. Wij weten vrijwel zeker van wel. Wie houdt er niet van ontspannen, bewegen, plezier maken en lekker buiten zijn? Dat is het belangrijkste. Toch eerst een keer ervaren hoe het werkt? Vraag een gratis proefles bij ons aan.