Sportdag

Sporten met je collega’s, klasgenoten of je team.

Ben je bezig met het organiseren van een sportdag? Wij hebben 75 activitieten die ingezet kunnen worden. We hebben extreme onderdelen zoals het gladiatorenspel en een bootcamp clinic, maar kunnen ook traditionele sporten inzetten zoals bijvoorbeeld voetbal of giant jenga en trefbal zijn ook erg populair tijdens een sportdag!

Sportdag voor bedrijven, scholen en groepen

Onze sportdag is geschikt voor bedrijven, scholen en groepen. Vooraf stellen we samen de inhoud van de sportdag af. Bestaat uw team uit sportfanaten? Nemen uw collega’s een steekkarretje om het papier bij te vullen? Of heeft u beide types in uw groep vertegenwoordigd? Wij zorgen ervoor dat deze dag voor iedereen een plezier wordt. Creatieve sport- en spelactiviteiten stemmen we af op het gewenste niveau. Bovendien begeleiden onze ervaren begeleiders alle activiteiten. Uw veiligheid is onze prioriteit! Wie houdt er het meest van zand happen tijdens het beach volleybal? Wilt u weer eens lekker hossen op een ouderwets springtapijt? Kiest u voor het touwtrekken omdat u graag aan het langste eind trekt? Het kan vandaag allemaal. Lach en geniet want we willen de dag met zijn allen met veel plezier afsluiten. Het plezier start met de organisatie dus neem snel contact op voor meer informatie.

We hebben al onze spellen verdeeld in verschillende categorieën. Sommige spellen zijn in meerdere categorieën in te delen en geschikt voor verschillende doelgroepen. 

Zo kan bijvoorbeeld een spel geschikt zijn voor kleine groepen, kan het binnen gespeeld worden als het noodweer is, maar is het ook te huren zodat je het op je eigen locatie kunt gebruiken. 

Selecteer jouw categorie om te kijken welke spellen hierin thuis horen:
– Kids
– Tieners
– Volwassenen
– 55+
– Indoor als het noodweer is
– Verhuur
– Kleine groepen (≤ 10p)
– Grote groepen (> 10p)

Ons concept

MIX VAN SPELLEN

Actieve en rustige spellen in blokken van anderhalf uur.

ENTHOUSIASTE BEGELEIDING

Wij krijgen iedereen fanatiek.

LOCATIE NAAR KEUZE

Wij komen op locatie met alle benodigdheden

TEAMBUILDING & FUN

Gegarandeerd samenwerken en veel lachen.

18 ACTIVITEITEN

Denken, bouwen, schieten & balspellen. Wij combineren alles!

GECERTIFICEERD PERSONEEL

Al onze trainers zijn gecertificeerd

VOOR JONG EN OUD

Voor alle leeftijden en geschikt voor mensen met een beperking.

GEEN WACHTRIJEN

Iedereen is actief betrokken en heeft een rol.

ALL-IN PRIJZEN

Transparant met prijzen en voor iedereen een pakket op maat.

BEN JE BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW SPORTDAG?