Jaren ervaring!

Workout 2 Day is de fitness club voor bedrijven in Rotterdam e.o. gericht op body en mind.
Wij leveren onze diensten aan verschillende organisaties. Bij de overheid, in de non-profit sector en in het bedrijfsleven. Wij werken voor grote, maar ook kleinere organisaties, zoals: PSA, Young Capital, Vopak, Base Consultancy, Vakantie.school, e.a. Met een vast team van meer dan 10 gemotiveerde trainers leveren wij maatwerk. Wij faciliteren vitale programma’s binnen en buiten de kantoren van onze opdrachtgevers. Dat zorgt niet alleen voor fitte en vitale medewerkers, maar verhoogt ook de betrokkenheid bij de organisatie.

Waar staan wij voor?
Sporten in teamverband binnen en in de buitenlucht, waarbij plezier voorop staat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een professionele trainer of coach effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen. Of om gewoon lekker in beweging te zijn!

Kan ik dat dan wel?
Veel mensen denken bij verschillende trainingen zoals bootcamp al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. Bij ons gaat dat er heel anders aan toe. Bij Workout 2 Day is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding. 

Totaalconcept
Door het aanbieden van lessen in sport, lichaam en voeding waarbij fun en resultaat voorop staan, zorgen wij er voor dat elke training of workshop een beleving is. Workout laat zien dat sporten leuk is en een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar.  Daarnaast kun je bij ons in heel Rotterdam e.o. sporten. Zo bieden we lessen aan van Den Haag tot Dordrecht en van Gouda tot Hellevoetsluis.