Hardlopen met collega’s Rotterdam

Zou je graag met je collega’s gaan hardlopen in Rotterdam en omstreken? Neem dan contact op met Workout 2 Day. Willen jullie trainen voor een hardloop evenement? Of is het meer bedoeld voor ontspanning, beweging en het verbeteren van de conditie? Wil je begeleiding op het gebied van de looptechniek? Wij bieden ervaren en gecertificeerde trainers. Graag komen we ook bij jou op locatie. Tijdens onze hardlooptraining verbetert je techniek en krijg je absoluut meer uithoudingsvermogen. 

Hardlopen voor bedrijven Rotterdam

Hardlopen met collega’s Rotterdam is echt een aanrader. Een hardloopteam binnen een organisatie doet wat met je bedrijf. Als collega’s samen trainen, verbetert de werksfeer. Vaak zien we dat al snel de band met elkaar verbetert. Ook al was deze al goed er is altijd nog winst te behalen op het gebied van verbinding en vertrouwen. Tijdens onze hardlooptrainingen vinden we respect voor elkaar uiterst belangrijk. Trainingen op maat zijn mogelijk. 
 

Vanaf welke locatie wil je het hardlopen voor bedrijven Rotterdam starten?

 Het hardlopen met collega’s Rotterdam kan wat ons betreft op elke gewenste locatie beginnen. Vaak is het handig om direct vanuit het bedrijf te starten. Dit levert voor jullie mogelijk tijdswinst op. Hoe vaak willen jullie trainen? Een keer of vaker per week? Het is helemaal aan jullie. Uiteraard zijn wij er altijd voor deskundig advies. Wil je contact met een van onze medewerkers? Wij zijn via de telefoon en de mail bereikbaar. Graag beantwoorden we al je vragen.