Uitdagende bedrijfsbootcamp Zoetermeer en omgeving

Heb je interesse in bootcamp voor bedrijven Zoetermeer en omstreken? Neem dan zeker contact op met Workout 2 Day. Wij zijn de sportclub voor bedrijven in Zoetermeer en omgeving. We richten ons op zowel mind als body. Diverse organisaties en bedrijven maken reeds gebruik van onze trainingen. Je kunt hierbij denken aan de non-profit sector, de overheid en het bedrijfsleven. Zowel kleine als grote organisaties zijn bij ons van harte welkom. We geven onder meer trainingen bij Young Capital, Base Consultancy en Vopak. We werken met een vast team van meer dan 10 gecertificeerde en enthousiaste trainers. Maatwerk vinden we niet meer dan vanzelfsprekend. De een is op sportief gebied nu eenmaal meer getraind dan de ander. Dat maakt bij ons helemaal niets uit. 

Voordelen van bootcamp voor bedrijven Zoetermeer

Je overweegt bedrijfsbootcamp in Zoetermeer? Twijfel je nog of dit nu echt zoden aan de dijk zet? De positieve gevolgen zullen absoluut snel merkbaar zijn. Mensen melden zich minder vaak ziek en zijn ook eerder beter. Het gevolg is een daling van de ziekteverzuimkosten. De medewerkers kunnen meer van elkaar hebben, dus de werksfeer verbetert. Veel tijd voor teambuilding is voortaan niet meer nodig. De training vervangt dit voor een deel. Een ander voordeel is een positief imago voor de organisatie. Willen jullie ook wekelijks trainen onder professionele begeleiding? Meld je dan vandaag nog aan. Na overleg kun je overigens ook kiezen voor meer dan een keer per week trainen. 

Bedrijfsbootcamp in Zoetermeer en omgeving op locatie

 Wij kunnen de bedrijfsbootcamp Zoetermeer bij jou op locatie verzorgen. Gecertificeerde medewerkers geven deze training. Zie jij ook het belang in van fitte mensen in je bedrijf? Lichamelijk actief zijn heeft enorm veel voordelen. Deze zijn in de eerste plaats gunstig voor de mensen die bij jou werken, maar je zult zien dat de voordelen ook zeker merkbaar zijn op de werkvloer. Dankzij de training en het bewegen worden mensen veel fitter. Zowel mentaal als fysiek kan je personeel meer aan. Ook de werksfeer wordt beter. Door middel van onze bootcamp kunnen jullie elke week op locatie trainen. Iedereen is welkom. We trainen op een vast tijdstip, zodat iedereen hiermee rekening kan houden in de agenda. Eerst een keer gratis uitproberen? Meld je aan via onze website. Je vindt hier ook extra informatie over ons. Of je bekijkt even het interessante filmpje.