Professionele bedrijfsbootcamp Delft en omstreken

Zoek je naar bootcamp voor bedrijven in Delft en omgeving, dan ben je bij Workout 2 Day aan het juiste adres. Iedereen uit jouw bedrijf kan meedoen. We willen graag dat de bootcamp voor iedereen uitdagend is en daarom verzorgen we trainingen op maat. Kiezen voor bootcamp betekent verschillende voordelen voor het bedrijf. Mensen merken vaak al na een aantal sessies dat de werksfeer prettiger wordt. Daarnaast verbetert de conditie van de medewerkers. Zowel mentaal als fysiek. Dit zorgt ervoor dat het ziekteverzuim daalt en uiteraard gaan hiermee ook de kosten omlaag. Wil je bootcamp voor jullie bedrijf in Delft en omgeving? Of ontvang je liever eerst meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op. 

Informatie over bootcamp voor bedrijven Delft

Op onze website lees je veel informatie over onze bedrijfsbootcamp in Delft. We zijn ook altijd bereid om je persoonlijk te spreken. Op onze site zie je dat we op zeer veel verschillende manieren te bereiken zijn. Je kunt ons altijd even bellen, appen of mailen. Ook is er een klein formulier op de website dat je in kunt vullen. Als wij de naam van het bedrijf, van de contactpersoon en een aantal contactgegevens van jullie ontvangen, zullen we daarna zo snel mogelijk een reactie geven. Bij het berichtje kun je precies aangeven wat je van ons verwacht. Het is bij ons ook mogelijk om te kiezen voor een gratis try-out. Meld jezelf en je collega’s aan en ervaar wat onze bootcamp voor jullie kan betekenen. Als je jezelf en je team opgeeft, kun je precies aangeven welke try-out je kiest, voor welke locatie jullie gaan, de gewenste datum en uiteraard een aantal praktische gegevens.

Bedrijfsbootcamp in Delft

Als je kiest voor onze bedrijfsbootcamp Delft, dan komen we wekelijks bij jullie langs. Je mag rekenen op een professionele begeleiding en ieder half jaar doen we een fittest. De trainingen zijn altijd bijzonder effectief en je kunt ze volgen in je eigen tijd. Graag voorzien wij jullie ook van handige tips op het gebied van voeding. Als je ook dit meeneemt tijdens de training zal het effect des te groter zijn. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden overigens de bedrijfsbootcamp. Zien we je snel?